FAQ

Hur ser en kväll ut på Norra Brunn?

Klockan 17.30 (tis-lör) slår vi upp dörrarna och inom kort kommer de första matgästerna. Självklart är restaurangen öppen även för de som bara vill ta ett glas i baren i väntan på föreställningen. Under själva föreställningen har vi ingen bordsservering då det skulle störa föreställningen och därför äter man innan showen. Baren är däremot öppen under hela kvällen. Showen är uppdelad i två akter med en paus emellan och under denna paus går det bra att beställa vid borden.

 
Behåller man sina bord under föreställningen?

Ja. Vi har bara en sittning och därför kan alla matgäster behålla sina bord under hela kvällen.

 

Vad har ni för öppettider?

Restaurangen: Tisdag – Lördag 17.30 – 23.00
Kontoret: Tisdag – Fredag 10.00 – 16.00

 

Hur mycket kostar inträdet?

200:-/ person + 20:- i garderobsavgift.

 

När börjar respektive slutar showen?

Tisdag-Lördag börjar showen 20.00 och brukar vara slut någon gång mellan 21.30 och 22.00.

 

Hur gör jag för att boka bord?

Antingen kan Ni maila till oss på post@norrabrunncomedy.se eller så går det bra att ringa till 08-16 61 80.

 

Måste man förbeställa mat?

Är man ett sällskap på 10 personer eller fler måste man förbeställa mat. Annars går det bra att beställa mat på plats från vår á la carte meny.

 

Kan man boka bord om man bara vill dricka?

Nej tyvärr är bordsbokning bara för matgäster och vi har som krav att man minst äter en varmrätt vid bordsbokning.

 

Om vi inte vill äta men ändå se showen, hur gör man då?

Då kommer man bara hit och betalar entré i dörren. När det gäller insläppet av bargäster tillämpar vi principen först till kvarn och man kan alltså inte förboka plats till baren.

 
Vi är ett stort sällskap som vill boka bord och äta hos er. Hur ska vi gå tillväga?

Ring eller maila oss och boka bord. Är ni 10 pers eller fler så måste ni förbeställa maten (se nedan). Observera att bordsbokning inte kan göras i formuläret för matbeställning, utan alltså måste ske per mail eller telefon.

 
Vi är ett sällskap på över 10 personer. Hur gör vi för att beställa mat?

När man är över 10 personer vill vi att ni förbokar mat. Detta kan ni göra via vår hemsida under fliken mat. Bläddra ner till förbokningsmenyn så hittar Ni i vänsterspalten knappen ”Förbeställ direkt online” Klicka på den för att få fram förbeställningsformuläret.

 

Vi har beställt bord för ett stort sällskap och vi har även beställt mat. Nu är det några som lämnat återbud. Kan vi avbeställa detta?

Ja det går självklart bra. Fram till 13.00 samma dag som ni bokat kan ni avboka personer som lämnat återbud, är sjuka etc. Efter det blir ni debiterade för förbokad mat och bokad entréplats i matsalen.

 

Avbokning

Justeringar i antalet och avbokning av mindre sällskap kan ske fram till kl 13.00 samma dag som besöket. Observera att tillägg i bokningen bara kan göras i mån av plats.

Avbokning av större sällskap (10 pers och uppåt) måste göras senast tre dagar innan besöket. Därefter full betalning för förbeställd mat och entré

 

Vi ska förbeställa mat men har vegetarianer/allergiker i vårt sällskap.
Kan ni ordna mat till dem?

Självklart kan vi det! Se till att skriva i meddelanderutan när Ni gör er matbeställning vad personerna är allergiska mot alternativt vad de inte äter.

 

Vi är ett kompisgäng som tänkte komma till er och äta.
Vi vill därför ha delad nota, går det bra?

Det går absolut bra, men säg till när ni kommer, så vi vet från början om notan ska delas upp.

 

Säljer ni presentkort?

Ja det gör vi. Värdet på presentkortet bestämmer ni själva och det går bra att köpa presentkort både under kontorstid och när restaurangen är öppen.

 

Hur fungerar ert säsongskort?

Vårt säsongskort kostar 350 kr och vi säljer dem tills de tar slut. Säsongskorten ger fri entré till alla föreställningar och gäller både när man äter och när man kommer till baren. (Året är uppdelat i två säsonger hos oss. Vårsäsongen och Höstsäsongen.)

 

Kan man köpa säsongskort/presentkort dagtid?

Ja det går bra att komma förbi under kontorstid Tisdag – Fredag 10.00 – 16.00
Man ringer då på porttelefonen två portar till vänster om huvudentrén så kommer vi och öppnar. (Den är märkt med Norra Brunn)

 

Betalar man inträde om man äter?

Ja, 200kr per person. Såvida man inte har Säsongskort.