FAQ

 

Öppettider:

Restaurangen: Tisdag – Lördag 17.30 – 23.00
Kontoret: Tisdag – Fredag 10.00 – 16.00

Showtime kl 20.00

Inträde vid bordsbokning: 250:-/ person.

Inträde drop-in: 295:-/ person

 

Bordsbokning: 08-166180 eller post@norrabrunncomedy.se

Minst en varmrätt per person gäller vid bordsbokning.

Avbokningsregler: Är ni 10 personer eller fler, måste ni avboka senast en vecka innan, för att inte bli debiterade för mat och show. Mindre sällskap och enstaka avbokningar i stora sällskap, kan göras fram till kl 13.00 samma dag som besöket.

 

Hur ser en kväll ut på Norra Brunn?

Klockan 17.30 slår vi upp dörrarna och inom kort kommer de första matgästerna. Självklart är restaurangen öppen även för dem som bara vill ta ett glas i baren i väntan på showen. Under själva föreställningen har vi ingen bordsservering, då det skulle störa. Därför äter man innan showen. Baren är däremot öppen under hela kvällen. Showen är uppdelad i två akter med en paus emellan och under denna paus går det bra att beställa vid borden.

 

Behåller man sina bord under föreställningen?

Ja. Vi har bara en sittning och därför kan alla matgäster behålla sina bord under hela kvällen.

 

När börjar respektive slutar showen?

Showen börjar 20.00 och brukar vara slut någon gång mellan 21.30 och 22.00.

 

Måste man förbeställa mat?

Är man ett sällskap på 10 personer eller fler, måste man förbeställa mat. Det gör man senast tre dagar innan besöket, via formuläret på vår hemsida. Du hittar det under fliken mat. Bläddra ner till förbokningsmenyn så finns i vänsterspalten knappen ”Förbeställ direkt online”. Är ni ett mindre sällskap, går det bra att beställa mat på plats från vår á la carte meny eller välja showmeny på plats.

 

Vi är ett stort sällskap som vill boka bord och äta hos er. Hur ska vi gå tillväga?

Ring eller maila oss och boka bord. Är ni 10 pers eller fler så måste ni förbeställa maten (se nedan). Observera att bordsbokning inte kan göras i formuläret för matbeställning, utan alltså måste ske per mail eller telefon.

 

Vi har beställt bord för ett stort sällskap och vi har även beställt mat. Nu är det några som lämnat återbud. Kan vi avbeställa detta?

Ja det går självklart bra. Fram till 13.00 samma dag som besöket kan ni avboka personer som lämnat återbud, är sjuka etc. Efter det blir ni debiterade för förbokad mat och bokad entréplats i matsalen.

 

Vi ska förbeställa mat men har vegetarianer/allergiker i vårt sällskap. Kan ni ordna mat till dem?

Självklart kan vi det! Se till att skriva i meddelanderutan när Ni gör er matbeställning vad personerna är allergiska mot alternativt vad de inte äter.

 

Jag har ett värdebevis från Liveit eller upplevelse.com. Hur funkar det?

Se till att värdebeviset är aktiverat att gälla på Norra Brunn. Du kan alltså inte ta med ett presentkort med en summa från Liveit, utan måste aktivera det via deras hemsida, så det gäller specifikt hos oss. Skriv ut ditt värdebevis och lämna till oss när ni kommer.

 

Kan man boka bord om man bara vill dricka?

Nej tyvärr. Minst en varmrätt per person gäller vid bordsbokning. När det gäller insläppet av bargäster tillämpar vi principen först till kvarn och man kan alltså inte förboka plats till baren.

 

Säljer ni presentkort?

Ja det gör vi. Värdet på presentkortet bestämmer ni själva och det går bra att köpa presentkort både under kontorstid och när restaurangen är öppen.

 

Hur fungerar ert säsongskort?

Vårt säsongskort kostar 400 kr och vi säljer dem tills de tar slut. Säsongskorten ger fri entré till alla föreställningar och gäller både när man äter och när man kommer till baren. (Året är uppdelat i två säsonger hos oss. Vårsäsongen och Höstsäsongen.) Man kan köpa dem i entrén i samband med att besök, eller under kontorstid Tisdag – Fredag 10.00 – 16.00. Man ringer då på porttelefonen två portar till vänster om huvudentrén så kommer vi och öppnar. (Den är märkt med Norra Brunn)

 

Betalar man inträde om man äter?

Ja. Såvida man inte har Säsongskort.