Isak Jansson


Om Isak Kalender Video

Namn: Isak Jansson

Född: 15 mars 1984

Skola & Utbildning:  Utbildar mig lite slentrianmässigt till Gymnasielärare på Stockholms Universitet. Det kommer dock i andrahand efter komiken.

Scendebut:  Jag och min kompis Thomas spelade teater i kuddrummet på fritids. Det var i för sig ingen scen. Men det fanns en publik och vi var jävligt bra

Debut som ståupp komiker: Bungy Comedy 2006

Favoritkomiker: Daniel Tosh, Demitri Martin och Sarah Silvermann. I Sverige är det nog Petra Mede och Fredrik Andersson.

Favoritpublik: Gärna något bildade.

Favoritämne / Pratar helst om:  Mina ämnen är väldigt varierande. En sak jag inte gillar är när komiker dumförklarar sin publik. Jag tycker om den där tystnaden innan ett skratt då publiken måste liksom klura ut skämtet för att det ska bli roligt. Jag gillar meta-komik (skämt om skämt), ordlekar och att analysera hur människor beter sig i olika situationer.

Övrigt:  Åkt Vasaloppet på 8 timmar, 23 minuter, och 25 sekunder. Fått knivar i huvudet av en trollkarl i tv4s Talang 2007. Tagit grönt kort (i golf). Nekat Promoe inträde till festivalområdet som vakt under Hultsfred -03. Lärt mig jonglera med 4 bollar. Råkat haft sönder Håkan Hellströms personliga mikrofon i Säter. Deltagit i en samisk kalvmärkning. Med mera. Med mindre.

PRIVAT EVENT ELLER FEST?

Vill du att Isak Jansson ska komma och uppträda på ett privat event eller vara konferencier så kan du boka med knappen nedan.

Boka Isak