På vägen hit

Det första avsnittet någonsin. Om hur skönt det är att duscha sig igenom städer. Invitationen till ståupp scenen och näsanekdoten.

Choose Al

Det engelspråkiga mötet. Tar upp viktiga ämnen som produktplacering. Hur det viktiga inom humor är det stilistiska allvaret. Jazztobak, trainspotting och grädde. Rastafarin Bruce Bruise Luke skakar om rummet med toner.

Du gamla och du fria

Slumpmässigt utvald. Hip hop mästare men också spelar så tummarna har blodat ner handkontrollen. Fotboll och de perfekta dragen. Varma mackor med dans.

Ragadagadish!

Tåget som väntar inte på någon. En kavalkad av ordvitsande. Priser från galor och producenter med järnhänder. Hur man fotar det där perfekta kortet. Pizzakunskap one on one. Bandet Nissan Review Mirror spelar sin hit.

Det var en stor…

Herr kommer the hotstepper. Kinderägg och byggarbetare. Att inte leva med den där perfekta synen. Båda delar hjärtat i Skara. En vinnare av Törparpriset. Hela vägen från GBG kommer musikundret Laser Diamonds.

Läppcerat och Carlton

Mångfacetterad artist med massor med strängar på sin lyra. Det bjuds på teater även Nours soulmate slår en pling. Musik med Robbie Levon.

Simon med G

Killen med kollen på observationshumor. Kokain, hushållspapper och en grävling. Ove Brynfors framför ett av sina alster.