Norra Brunn ger kurser i stand up comedy. Den populära stand up - läraren och Norra Brunn-komikern Ami Hallberg Pauli håller ett antal stand up kurser i vår.

Har du en dröm om att någon gång stå på en stand up - scen eller vill du bara förstå stand up:ens förmåga att roa en hel publik för att hålla mer inspirerande dragningar på jobbet? Då är detta kursen för dig!
Ami är en erfaren pedagog som hjälpt många komiker att starta sina stand up-karriärer och många talare att få sina föreläsningar roligare. Hon är också författare av ”Stand up-handboken - konsten att göra livet lite roligare”.  Under kursen får du lära dig grunderna i stand up comedy. Du skriver, framför dina skämt inför gruppen, får feedback och skriver igen tills du får ihop ett bra och roligt material. Du lär dig mikrofonteknik och utvecklar ditt scenspråk.
En rolig kurs som ger självförtroende och utmaning även för den som inte tänkt ägna sig åt stand up professionellt!

 

Sommarkurs i stand up 8-9 augusti 2020

8-9 augusti kl 10-16 samt uppspel kl 18-20
Vi lär oss vad stand up är, hur du skriver skämt samt hur du bäst levererar dem på scen
och avslutar med ett uppspel på Norra Brunns scen för ett slutet sällskap.
Kostnad: 3 200:-
Anmäl dig på info@suck.se

 

 

Omdömen från tidigare stand up kursare:

”Tack för en fantastisk tid. Du är enastående!
Under den här tiden har jag vuxit som människa, det var oväntat och det känns bra i magen. Tack, tack, tack!”
/Kristina Blomdahli

”Jag brottas ju dagligen med att vara en mycket blyg person med ofantligt ego. Så från hjärtat tack för att du får mig att brotta ner den blyga  bibliotekarien inom mig och ge plats för mitt freak-jag. Tack snälla roliga Ami!”
/Kina Larsson

”Ami, du hjälper mig att plocka fram mer av mig. Jag känner att det jag lär mig i stand up:en smittar av sig på livet i övrigt. Utan alla kurser jag gått för dig och all pepp och support genom åren, hade jag antagligen lagt av för länge sedan. Så tack för allt du gör och är!"
/Mattias Jonsson

”Du är verkligen ett geni Ami! Dessutom en stor förebild för kvinnliga komiker!”
/Lisa Gop

 

Stand up kurs i Stockholm, Stand up kurser i Stockholm, Kurser i Stand up Stockholm