Isak Jansson


Om Isak Kalender Video

Namn: Isak Jansson

Född: 15 mars 1984

Skola & Utbildning:  Utbildar mig lite slentrianmässigt till Gymnasielärare på Stockholms Universitet. Det kommer dock i andrahand efter komiken.

Scendebut:  Jag och min kompis Thomas spelade teater i kuddrummet på fritids. Det var i för sig ingen scen. Men det fanns en publik och vi var jävligt bra

Debut som ståupp komiker: Bungy Comedy 2006

Gör:
Arbetar med humor av olika slag. Har skrivit manus åt Robins (SVT), Inte OK (TV3). Gör dagsaktuell satir i Tankesmedjan i P3 och har podcasten Dumma Idéer. Har hunnit sätta upp två soloshower ”Allt är floristernas fel” och ”Isak Jansson löser alla världens problem (på 60 minuter)”. Uppträder ofta på engelska och har gjort föreställningar i över ett tiotal länder bland annat Indien, Ryssland och Sydafrika.

Favoritkomiker: Finns massor men några är Jim Gaffigan, Todd Barry och Norm MacDonald. I Sverige är det nog Petra Mede och Fredrik Andersson.

Favoritpublik: Gärna något bildade.

Favoritämne / Pratar helst om:  Allt som jag tycker är roligt eller spännande.

Övrigt: Åkt Vasaloppet på 8 timmar, 23 minuter, och 25 sekunder. Fått knivar i huvudet av en trollkarl i tv4s Talang 2007. Tagit grönt kort (i golf). Nekat Promoe inträde till festivalområdet som vakt under Hultsfred -03. Lärt mig jonglera med 4 bollar. Råkat haft sönder Håkan Hellströms personliga mikrofon i Säter. Deltagit i en samisk kalvmärkning.

PRIVAT EVENT ELLER FEST?

Vill du att Isak Jansson ska komma och uppträda på ett privat event eller vara konferencier så kan du boka med knappen nedan.

Boka Isak